Coex Amazon - Laura & Øyvind - Skreddersydde turer utenfor allfarvei til det autentiske Peru

COEX AMAZON – PERU

Coex Amazon er et lite familiedrevet reiseselskap som styres 100% av det norsk-peruanske ekteparet Laura og Øyvind Wesseltoft fra Lima . Vi skreddersyr for små grupper eksotiske øko-kulturelle rundreiser utenfor allfarvei på innsiden av det ukjente Peru. Vi tilbyr også individuelt tilrettelagte klassiske standard-turer i Peru. Coex Amazon kan tilby høy grad av kompetanse, lokal innsikt og nærhet med en dynamisk personlig service.

Siden 2005 har Laura og Øyvind arbeidet i provins-Peru med 15 forskjellige kollektivsamfunn både i Andesfjellene og i Amazonas regnskogen. Vår største ressurs er et fantastisk nettverk bestående av mer enn 300 lokalfolk over hele Peru. Alle er integrert i verdikjeden og hver og en spiller en viktig rolle for gjennomføringen av turene.

Vårt mål er at en reise til Peru skal være en «reise for livet». Vår grunnleggende filosofi er respekt for isolerte levende kulturer og deres miljø basert på ansvarlig turisme. Vår tilstedeværelse betyr anerkjennelse og verdsetting som styrker deres identitet og kulturarv.

Coex Amazon - Laura
Founder of Coex Amazon – jordmor Laura

COEX AMAZON SKAL ALLTID VÆRE AKTIV AKTØR I UTVIKLINGEN AV ANSVARLIG BÆREKRAFT TURISME I PERU.

VERNE SMÅ AUTENTISKE LEVENDE KULTURER I ANDES OG I AMAZONAS.
(ved å promotere ansvarlig bærekraft turisme)

VÅRT MÅL ER AT EN REISE TIL PERU SKAL «VÆRE EN REISE FOR LIVET»

Basert på følgende elementer:

  • Spektakulær og kontrastfull natur.
  • In situ gamle historiske og mytiske sivilisasjoner.
  • Personlig kontakt med små levende tradisjonelle kollektivsamfunn.

RESPEKT FOR ISOLERTE LEVENDE KULTURER OG DERES MILJØ BASERT PÅ ANSVARLIG TURISME. ANERKJENNELSE OG VERDSETTING ER AVGJØRENDE FOR BEVARING AV DERES IDENTITET OG MILJØ. DET ER FUNDAMENTALT VIKTIG FOR OSS Å UNNGÅ NEGATIV VESTLIG PÅVIRKNING.

Coex Amazon - Øyvind
Founder of Coex Amazon – explorer Øyvind

Coex Amazon definisjon av Ansvarlig og Bærekraftig turisme

REISER SOM IKKE HAR NEGATIV INNVIRKNING PÅ FJERNTLIGGENDE/ISOLERTE LOKALSAMFUNN; SOM SØRGER FOR Å GI TILBAKE EN RETTFERDIG OG GOD INNTEKT TIL EN STØRRE KJEDE AV LOKALFOLK SOM BIDRAR MED SINE TJENESTER I FORSYNINGSKJEDEN; DIN AKTIVE TILSTEDEVÆRESLE BIDRAR TIL Å BESKYTTE OG VERNE LOKAL KULTUR OG NATUR.

COEX NETTVERK I PERU

Skroll til toppen