Coex Amazon - Omtale - Unike rundreiser i Peru for små grupper

COEX EXPLORERS

Kristin og Mikkel Kardel

Kristin og Mikkel Kardel

Vi har reist fire ganger med Coex Amazon i Peru og har planlagt en ny reise fordi:
Peru er et eventyrland med Andesfjell og Amazonas regnskog og som byr på fantastiske muligheter for de som ønsker å utforske det ekte og ukjente langt vekk fra masseturismen.
Coex Amazons unike kompetanse og nettverk åpner opp en verden man ikke trodde eksisterte samtidig som vi hele veien føler oss trygge og godt ivaretatt. Det er skreddersydde turer som legges opp etter våre spesielle ønsker/interesser. Og med små grupper kommer vi tettere på både natur og lokalbefolkning, ofte lokal innlosjering.
Alle turene til Peru med Coex Amazon har vært sterke personlige opplevelser og har gitt et stort minne for livet.

Pål Sverre Hagen

Pål Sverre Hagen

Vi ville møte naturen og menneskene på en så lite konstruert måte som mulig. Så fant vi Coex Amazon, og vi forsto at dette var noe annet. Et bitte lite selskap drevet av mennesker med et ektefølt og levende engasjement for Perus folk og natur.

Grethe og Sigurd Bølling

Grethe og Sigurd Bølling

Vårt ønske om å oppleve Peru utenfor turistenes allfarveier ble til fulle oppfylt. Vår reise til vanskelig tilgjengelige, isolerte samfunn, hvor levestandard ikke måles i penger, ble en stor opplevelse.

Nina Samuelsen og Gunvald Harket

Nina Samuelsen og Gunvald Harket

Vi hadde på forhånd store forventninger. Det ble overgått av en reise inn i det ukjente, hvor tiden har stått stille. En reise med respekt for natur og kultur. Og mennesker du ikke glemmer. Anbefales for alle – en reise for livet.

Bent Stiansen

Bent Stiansen

Vi har hatt en eventyrlig reise gjennom det meste av Peru og takker spesielt alle Coex Amazon sine guider for stort engasjement, sikker gjennomføring av turen og deres alltid gode humør og kunnskapsrikdom. De har skapt minner for oss for resten av livet. Vi gleder oss til neste tur med Coex Amazon.

Bente Gjertsen

Bente Gjertsen

Det ble spesielt å få møte indianerstammer i sin urgamle kultur. Menneskene og alle hjelperne ble helt magiske. Vi fikk være med på møter, musikk og dans. Håper disse kulturene kan bli tatt godt vare på.

Jack Andreassen

Jack Andreassen

Coex Amazon er helt unike på økoturisme og turer inn til det ukjente og utilgjengelige Peru. En lang kjede av lokale mennesker er med på å bidra til at dette blir en reise for livet. Det har vært et ekte eventyr i spektakulær og uberørt natur der vi har bodd hos flere små isolerte lokalsamfunn med livsglade, varme og stolte mennesker.

Pål Kyhring

Pål Kyhring

En ting skal dere vite; det er mange som spør oss om våre reiser. Vi har vel rundet ca. 70 land. Ja, Øyvind, det er ingen tvil. Den mest spektakulære, den mest full av opplevelser, den mest fylt opp av en “helt annen verden” enn vi er vant til er uten tvil turen til Peru. Den var stor, ja meget stor. En annen viktig årsak til dette var deg Øivind. Fantastisk guide.

Guri-Lise og John Høsteland

Guri-Lise og John Høsteland

Reise med COEX AMAZON til Peru gav oss opplevelser vi ikke trodde var mulig. Det ble et møte med mennesker, kulturer og natur som har brent seg fast i “minneboka”. Turen gav minner og kontakter en alltid vil ha glede av. Vi opplevde en personlig service under hele reisen og følte oss trygge og veldig godt ivaretatt, samtidig som vi kunne åpne oss og ta inn alle de fantastiske inntrykkene på alle disse unike og spennende stedene ingen turister besøker.

Else og Tore Hvattum Saupstad

Else og Tore Hvattum Saupstad

Coex Amazon er for deg som ønsker å oppleve ekte kultur. For deg som ønsker å sanse inn de siste rester av urørt natur og menneskene som lever av den. Coex Amazon gir deg en ny dimensjon i livet. Noe å leve videre for. Det er opp til deg.

Klaes Krog (journalist i VG på ekspedisjon med Coex Amazon i Peru)

Klaes Krog

At jeg nå sitter og tenker tilbake på turen som et minne for livet, høres kanskje usannsynlig ut. Men slik er det.

Skroll til toppen