Coex Amazon - Peru skal også for 2017 delta med egen stand på Reiselivsmessen på Telenor Arena ute på Fornebu (standnummer: 724). Denne gangen kommer kun Øyvind over. Alle våre Peru-venner og alle eventyrere som er interesserte i å reise til Peru er velkomne til å ta kontakt med meg dagene fredag 13, lørdag 14 og søndag 15 januar. Åpningstidene er henholdsvis 14 til 18, 10 til 18 og 10 til 17. For flere opplysninger om messen gå inn på: http://www.reiselivsmessen.no Vi sees.

Coex Amazon er stolte over TV2s satsing på ekspedisjonsserien «Veien til Amazonas» i nord-Peru. Dette er en ekspedisjon Coex Amazon med Øyvind Wesseltoft pionerte fram i 2006 og som ble i sin helhet filmet i 2013 og vist over fire episoder i januar 2014 på TV2. Reisen tar oss over Andesfjellene på hest og med sjøfly inn til hjertet av Amazonas. Det er en hyllest til Perus mange tradisjonelle og autentiske rom i fjerne og ukjente områder av provins-Peru. Spektakulær og kontrastfull natur og der man minst kan forvente seg liv, dukker det opp små levende kulturer. Klikk på linken for å se trailer: https://www.youtube.com/watch?v=svj7XMOTA3Y (med lyd).
Sjekk denne videoen fra Coex ekspedisjon Urubamba med trekking mellom Vilcabamba og Choquequirao i syd-Peru: http://www.youtube.com/watch?v=tuV-WVE7g_g&feature=youtu.be Møte med Ashaninka-indianerne i høyjungelen, med småfly ned til lavjungelen hvor Machiguenga-indianerne er vårt vertskap, båt oppover Urubamba-elven i retning Machu Picchu, hest og trekkingtur fram mot Choquequirao, som er en ukjent inkaby på en fjellhylle 1500 meter over Apurimac canyon.